JK1903 Makaroniloota (pieneen vuokaan)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rypsiöljy kylmäpuristettu 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Paistijauheliha nauta 5%300 g    387 kcal62 g0 g15 g0 g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 370 g   6,2 dl393 kcal15 g72 g3,3 g6,4 g
Sipuli (kuorittu)40 g0,7 kpl  0,4 dl11 kcal0,5 g1,9 g0,1 g0,7 g
Valkosipuli 4 g1 kpl   4,3 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g55 g    78 kcal6,9 g0,2 g5,7 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen350 g 70 tl23 rl3,5 dl116 kcal12 g17 g0 g0 g
Paprikajauhe 3 g 1,5 tl1/2 rl 10 kcal0,4 g0,6 g0,4 g1,1 g
Maustepippuri, annos 1g1 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1136 g    1086 kcal97 g92 g35 g8,3 g
Ravintosisältö / annos284 g    272 kcal24 g23 g8,6 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    96 kcal8,5 g8,1 g3 g0,7 g
Pieni sipuli.

keitä makaronit suola vedessä (3dl raakaa makaronia).

paista jauheliha öljyssä johon lopuksi lisää sipulit.

voitele vuoka
sekoita maito, muna ja mausteet kannuun.

kaada makaroni-jauheliha-munamaito seos vuokaan.

paista uunissa 20min 200 asteessa.

Lisää juusto raaste ja paista vielä 15 min.