Kinkkupiirakka Aurajuustolla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 260 g  26 rl4 dl892 kcal27 g182 g3,1 g9 g
Voi 125 g 25 tl8,9 rl1,3 dl907 kcal1,5 g0,5 g102 g0 g
Kinkkusuikale (Snellman)300 g    300 kcal51 g3 g9 g0 g
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Paprika punainen 100 g0,6 kpl   29 kcal0,9 g4,5 g0,4 g1,9 g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g110 g    157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100 g 20 tl6,7 rl1 dl330 kcal2 g3 g35 g0 g
Juustoraaste, Milbona75 g    233 kcal20 g0 g17 g0 g
Aurajuusto40 g    136 kcal8 g0 g12 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1310 g    3039 kcal126 g203 g190 g14 g
Ravintosisältö / annos164 g    380 kcal16 g25 g24 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    232 kcal10 g15 g14 g1,1 g
4 dl vehnäjauhoja
½tl suolaa
125 g voita
½ dl kylmää vettä
sekoita pohjan aineet ja laita vuokaan ja reunoille.

Laita jääkaappiin lepäämään noin ½ tunnin ajaksi

300 g kinkkusuikaletta
1-2 hienonnettua sipulia
paprikan pala pilkottuna
2 kanamunaa
1 dl kermaa
pippurirouhetta ja suolaa

pilko sipuli ja paprika.

Sekoita aineet keskenään.

Maista mausteet ja suola.

Levitä vuokaan pohjan päälle.

Lisää päälle pala murennettua Aurajuustoa ja 2 dl juustoraastetta

Paista uunissa 180 astetta noin 40 mintsaa.

ja hyvää tuppaa tulemaan

2 dl juustoraatetta