Valkosipuliperunat pannulla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1645 g27 kpl   1246 kcal31 g254 g3,3 g17 g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g600 g    2040 kcal12 g18 g210 g0 g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g60 g    540 kcal0 g0 g60 g0 g
Valkosipulijauhe, annos 3g3 g    10 kcal0,3 g2,3 g0,1 g0 g
Ruokasuola jodioitu 10 g 1,4 tl1/2 rl0,1 dl0,3 kcal0,1 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2318 g    3837 kcal43 g274 g273 g17 g
Ravintosisältö / annos290 g    480 kcal5,4 g34 g34 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    166 kcal1,9 g12 g12 g0,7 g
Tee tämä annos kahdessa erässä.

Kuumenna öljy paistinpannulla, viipaloi kylmät, keitetyt potut sekaan.

Mausta valkosipulilla ja suolalla.

Kun potut on kuumia, lisää kerma ja hauduttele kasaan.

Sairaan helppoo ja hyvää!