Leivitetty kala karpille

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Seiti x-tra400 g    320 kcal68 g4 g4 g0 g
Voi 50 g 10 tl3,6 rl0,5 dl363 kcal0,6 g0,2 g41 g0 g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g20 g    116 kcal4,4 g1,9 g10 g2,1 g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g30 g    172 kcal5,3 g2,1 g15 g3,5 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
555 g    1049 kcal85 g8,4 g75 g5,6 g
Ravintosisältö / annos139 g    263 kcal21 g2,1 g19 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    189 kcal15 g1,5 g14 g1 g
Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!