Lammaskeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lammaspaisti kypsä rasvaton (Vataja), annos 50g470 g    635 kcal94 g0 g28 g0 g
Lanttu192 g    48 kcal1,9 g8,8 g0,6 g3,5 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Purjosipuli50 g1/4 kpl   10 kcal0,9 g1,2 g0,1 g1,1 g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g400 g    132 kcal10 g20 g1,2 g10 g
Porkkana, keskikokoinen 65g250 g3,9 kpl   70 kcal1,5 g15 g0,5 g6,3 g
Selleri, annos 50g205 g    29 kcal2,1 g6,1 g0 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 2000 g 400 tl133 rl20 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
3717 g    963 kcal112 g59 g31 g23 g
Ravintosisältö / annos3717 g    963 kcal112 g59 g31 g23 g
Ravintosisältö / 100g100 g    26 kcal3 g1,6 g0,8 g0,6 g
Kuori ja paloittele juurekset.

Laita kiehuvaan veteen (2 litraa).

Lisää joukkoon silputut sipulit ja purjosipuli.

Lopuksi uunissa kypsytetty lammaspaisti.

Mausta, lisää myös persiljaa.