Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 450 g1,3 kpl   81 kcal2,5 g11 g1,8 g3,1 g
Sipuli (kuorittu)30 g0,6 kpl  1/3 dl8,1 kcal0,4 g1,4 g0,1 g0,5 g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]120 g    405 kcal14 g0 g44 g0 g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio50 g    140 kcal10 g0 g11 g0 g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)100 g 20 tl6,7 rl1 dl160 kcal2,7 g2,7 g15 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g10 g    73 kcal0,1 g0,1 g8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
760 g    867 kcal30 g16 g80 g3,6 g
Ravintosisältö / annos190 g    217 kcal7,4 g3,9 g20 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    114 kcal3,9 g2 g11 g0,5 g
Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.