Tonnikala pihvit gluteeniton

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
X-tra salaattitonnikala vedessä, 1 prk140 g    140 kcal28 g0,7 g2,8 g0 g
Soijakastike15 g    9 kcal0,8 g1,4 g0 g0 g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit35 g    140 kcal14 g5,6 g7 g5,3 g
Provena kaurahiutale (1dl=35g)35 g    123 kcal4,9 g20 g2,3 g3,9 g
Sipuli (kuorittu)35 g0,6 kpl  0,4 dl10 kcal0,5 g1,7 g0,1 g0,6 g
Vesi100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale30 g    18 kcal3 g1,5 g0,1 g22 g
Kananmuna kuorineen punnittu35 g0,6 kpl   44 kcal3,9 g0,1 g3,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
425 g    483 kcal55 g31 g16 g32 g
Ravintosisältö / annos425 g    483 kcal55 g31 g16 g32 g
Ravintosisältö / 100g100 g    114 kcal13 g7,2 g3,6 g7,5 g
Kaada tonnikala liemineen sekoituskulhoon, lisää soijajauho, vesi, muna sokerijuurikas kuitu, soijakastike ja kaurahiutaleet sekä hienoksi silputtu sipuli tasaiseksi taikinaksi.

Mausta, jos haluat.

Jaa taikina 4- osaan tarpeen mukaan, muotoile paksuhkoiksi pihveiksi leivinpaperille ja paista kypsiksi uunissa.

Pelkät tonnikalapihvit voi paistaa 200-asteisessa uunissa n. 20-25 minuuttia, tai jos paistat yhdessä ranskalaisten kanssa , 220-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Helppoa, edullista ja vieläpä maukasta arkiruokaa, käteviä myös eväiksi.