Karpalorahkakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rahka Milbona500 g    340 kcal61 g20 g1 g0 g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)250 g    475 kcal11 g40 g30 g0 g
Karpalo, pakaste100 g    22 kcal0,4 g3,5 g0,7 g3,3 g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g50 g    215 kcal38 g1,8 g5,5 g0 g
Liivate 5 g 1,7 tl0,6 rl 17 kcal4,3 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
905 g    1069 kcal115 g65 g37 g3,3 g
Ravintosisältö / annos905 g    1069 kcal115 g65 g37 g3,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    118 kcal13 g7,2 g4,1 g0,4 g
500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.