Tortillapohja

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 358 g  36 rl5,5 dl1227 kcal36 g250 g4,3 g13 g
Rypsiöljy 45 g 9 tl3,2 rl1/2 dl398 kcal0 g0 g45 g0 g
Suola, annos 3g2 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vesi200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
605 g    1625 kcal36 g250 g49 g13 g
Ravintosisältö / annos60 g    161 kcal3,6 g25 g4,9 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    269 kcal6 g41 g8,2 g2,1 g
Sekoita ainekset keskenään kimmoisaksi taikinaksi.

Muotoile tangoksi, jaa 10 osaan ja pyörittele palloiksi.

Anna pullien levätä muovin alla valmistaessasi haluamasi täytteen.

Kauli pullat paistinpannun kokoisiksi pyöreiksi levyiksi.

Paista tortillat kuivalla pannulla molemmin puolin niin, että tortilla saa rusehtavia pilkkuja.