Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl4 g    36 kcal0 g0 g4 g0 g
Punajuuri 500 g6,3 kpl   192 kcal5 g35 g1 g13 g
Hunaja 10 g 1,4 tl1/2 rl0,1 dl33 kcal0,1 g8,1 g0 g0 g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g180 g    540 kcal38 g1,8 g38 g0 g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 44 g0,4 kpl   5,6 kcal0,5 g0,4 g0,1 g0,4 g
Rucola, lautaselinen n. 30g42 g    6,3 kcal0,4 g0,8 g0,1 g0,6 g
Pinjansiemenet, Parrots50 g    310 kcal15 g6,5 g28 g1,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
830 g    1123 kcal58 g52 g71 g15 g
Ravintosisältö / annos208 g    281 kcal15 g13 g18 g3,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    135 kcal7 g6,3 g8,5 g1,9 g
Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.