Katkarapu-avokaado salaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 120 g1 kpl   238 kcal3,2 g0,9 g23 g8 g
Punasipuli, kuorittu, 100g118 g2,2 kpl  1,3 dl32 kcal1,5 g5,7 g0,2 g2 g
Katkarapu, rainbow180 g    180 kcal41 g0 g1,6 g0 g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio100 g    140 kcal2,8 g6,5 g12 g0 g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g30 g    54 kcal0,5 g3,3 g4,5 g0 g
Tilli, tuore 50 g  17 rl 15 kcal1,8 g0,5 g0,4 g1,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
598 g    659 kcal51 g17 g42 g11 g
Ravintosisältö / annos85 g    94 kcal7,3 g2,4 g6 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    110 kcal8,6 g2,8 g7 g1,9 g
Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!