Vehnälese-jauhelihalaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Vehnälese, Liperin mylly100 g    143 kcal15 g9 g5,5 g55 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Kidneypapu, suolaliemessä255 g    281 kcal20 g46 g1,3 g20 g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl20 g    166 kcal0 g0 g20 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
940 g    1711 kcal126 g55 g112 g75 g
Ravintosisältö / annos157 g    286 kcal21 g9 g19 g13 g
Ravintosisältö / 100g100 g    182 kcal13 g5,9 g12 g8 g
Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.