Tonnikalacrepet

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maito, Kevyt500 g 100 tl33 rl5 dl230 kcal16 g24 g7,5 g0 g
Kananmuna 50g(kpl)100 g    126 kcal11 g0,3 g9 g0 g
Oivariini, 80 normaalisuolainen10 g    72 kcal0,1 g0,1 g8 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100 g    160 kcal2,7 g2,7 g15 g0 g
Tonnikala öljyssä 150 g  15 rl2,7 dl285 kcal41 g0 g14 g0 g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g100 g    70 kcal11 g2,5 g1,5 g0 g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli100 g    300 kcal3,6 g4,2 g30 g0 g
Tilli tuore2 g    0,5 kcal0,1 g0 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 130 g  13 rl2 dl446 kcal13 g91 g1,6 g4,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1195 g    1689 kcal98 g125 g86 g4,6 g
Ravintosisältö / annos299 g    423 kcal25 g31 g22 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    141 kcal8,2 g10 g7,2 g0,4 g
Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.