Raparperikiisseli

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Raparperi 500 g3 kpl  8,3 dl168 kcal3,5 g28 g0,5 g7 g
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Vesi100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Perunajauho 1dl=70g60 g    201 kcal0,1 g49 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1745 g    714 kcal3,6 g162 g0,5 g7 g
Ravintosisältö / annos218 g    89 kcal0,4 g20 g0,1 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    41 kcal0,2 g9 g0 g0,4 g
Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.