Tomaatti-vuohenjuustokeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Oliiviöljy 28 g 5,6 tl2 rl0,3 dl248 kcal0 g0 g28 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Valkosipuli 8 g2 kpl   8,7 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Paprika, punainen50 g    13 kcal0,5 g2,3 g0,2 g1 g
Oregano, kuivattu 1 g 1 tl1/2 rl 3,1 kcal0,1 g0,2 g0,1 g0,4 g
Basilika, kuivattu 1 g 1 tl1/2 rl 2,5 kcal0,1 g0,2 g0 g0,4 g
Timjami 1 g 1 tl1/2 rl 2,8 kcal0,1 g0,3 g0,1 g0,4 g
Sokeri 4 g1,3 kpl1 tl1/3 rl0,1 dl16 kcal0 g4 g0 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g800 g    160 kcal10 g24 g1,6 g0 g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g500 g    125 kcal6,5 g21 g1 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g200 g    604 kcal38 g0,4 g50 g0 g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g200 g    320 kcal4,2 g7,6 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2100 g    1535 kcal62 g67 g111 g4,6 g
Ravintosisältö / annos350 g    256 kcal10 g11 g19 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    73 kcal3 g3,2 g5,3 g0,2 g
Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.