Jogurttinen uunilohi

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)600 g    780 kcal126 g3 g30 g0 g
Sitruunamehu, laimentamaton15 g    3,2 kcal0 g0,2 g0 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g200 g    258 kcal8,4 g10 g20 g0 g
Juustoraaste emmental punaleima250 g    975 kcal73 g0 g75 g0 g
Tilli, tuore 75 g  25 rl 23 kcal2,8 g0,7 g0,6 g1,6 g
Ruohosipuli 30 g  4,3 rl3/4 dl6,8 kcal0,4 g0,5 g0,2 g0,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1176 g    2048 kcal210 g15 g126 g2,6 g
Ravintosisältö / annos294 g    512 kcal53 g3,8 g31 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    174 kcal18 g1,3 g11 g0,2 g
Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.