Nikon täytetty paprika

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika punainen 400 g2,4 kpl   117 kcal3,8 g18 g1,6 g7,6 g
Pinaatti 50 g25 kpl  1 dl6,7 kcal0,8 g0,2 g0,2 g0,7 g
Feta juusto (Filos), annos 20g40 g    110 kcal6,6 g0,3 g9 g0 g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 40 g    91 kcal2 g7 g5,6 g2,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
530 g    325 kcal13 g26 g17 g11 g
Ravintosisältö / annos265 g    163 kcal6,6 g13 g8,3 g5,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    61 kcal2,5 g4,8 g3,1 g2 g
Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..