Kananpojan jauhelihapihvit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia400 g    560 kcal68 g0 g32 g0 g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras100 g    267 kcal8,5 g51 g1 g13 g
Vesi, vesijohtovesi 200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Paprika punainen 40 g0,2 kpl   12 kcal0,4 g1,8 g0,2 g0,8 g
Valkopippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Suola, annos 3g1 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 28 g  2 rl0,3 dl203 kcal0 g0,1 g23 g0 g
Kananmuna kuoreton 60 g1,1 kpl   86 kcal7,5 g0,2 g6,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
830 g    1130 kcal85 g54 g62 g15 g
Ravintosisältö / annos83 g    113 kcal8,5 g5,4 g6,2 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    136 kcal10 g6,5 g7,5 g1,7 g
400g Kananpojan paistijauhelihaa
1 dl ruiskorppujauhoja
1 kananmuna
2 dl vettä
40 g punaista paprikaa
2 ml valkopippuria
2 ml suolaa
1 ml cajun maustetta
2 rkl juoksevaa beceliä

laita korppujauhot turpoamaan veteen 15 min.
pilko sillä välin paprika pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi, tarkista maku ja mausta halutessasi enemmän.

Paista pannulla kauniin ruskeaksi molemmin puolin :D
Tarjoa salaatin kera !