Kinkkupannukakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porkkanaraaste 200g160 g2,5 kpl   43 kcal1 g8,5 g0,3 g4 g
Purjosipuli 48 g0,2 kpl   11 kcal0,9 g1,2 g0,1 g1 g
Palvisuikaleet (x-tra) (X-tra), annos 300g400 g    520 kcal40 g11 g32 g7,6 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g800 g    264 kcal26 g39 g0 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai260 g  26 rl4 dl910 kcal31 g185 g5,5 g7,8 g
Kananmuna, omega, kuoreton 220 g4 kpl   305 kcal28 g0,7 g22 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g200 g    520 kcal60 g4 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2123 g    2843 kcal187 g249 g120 g20 g
Ravintosisältö / annos265 g    355 kcal23 g31 g15 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    134 kcal8,8 g12 g5,6 g1 g
Raasta porkkanat (3kpl), pilko purjosta valkoinen osa (vihreää ei tarvita).

Kuumenna pannu, ruskista kinkkusuikaleita öljyssä, lisää porkkanaraaste ja purjosuikaleet, anna kuullottua hetki, jäähdytä.

Sekoita maito (8dl), munat (4kpl), vehnäjauhot (4dl) ja suola (1tl).

Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille.

Lusikoi kinkku-porkkanaraaste-purjo seosta päälle, ripottele juustoraaste (2 dl) päälle.

Nosta pelti varoen uuniin (200 astetta) ja paista n. 35min.

(ohje Ilta-Sanomista)