Oopperavoileivät Outin tapaan

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)100 g    358 kcal14 g70 g2,2 g5 g
Vesi150 g 30 tl10 rl1,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 400 g    552 kcal75 g0 g28 g0 g
Sipuli (kuorittu)120 g2,2 kpl  1,3 dl32 kcal1,6 g5,8 g0,2 g2 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45 g    405 kcal0 g0 g45 g0 g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g225 g    608 kcal21 g104 g10 g8,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
9 annosta
1045 g    1955 kcal112 g179 g86 g15 g
Ravintosisältö / annos116 g    217 kcal12 g20 g10 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    187 kcal11 g17 g8,2 g1,5 g
Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.