Sienillä täytetty paprika

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika punainen 170 g1 kpl   50 kcal1,6 g7,7 g0,7 g3,2 g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g70 g    242 kcal15 g44 g0,7 g11 g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g27 g    239 kcal0 g0 g27 g0 g
Sieni tatti, hapero 300 g    83 kcal5,5 g8,7 g1,5 g5,7 g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g30 g    89 kcal2 g17 g1,1 g0 g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)200 g 40 tl13 rl2 dl320 kcal5,4 g5,4 g30 g0 g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g70 g    275 kcal22 g0 g20 g0 g
Sipuli 55 g1 kpl  0,6 dl17 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
922 g    1314 kcal52 g86 g81 g21 g
Ravintosisältö / annos461 g    657 kcal26 g43 g41 g11 g
Ravintosisältö / 100g100 g    142 kcal5,7 g9 g8,8 g2,3 g
Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.