Rahkapannacotta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1 g    4 kcal0 g1 g0 g0 g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe0.3 g    0,9 kcal0 g0,2 g0 g0,1 g
Liivatelehti, gelatiini2 g    7 kcal1,7 g0 g0 g0 g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g63 g 13 tl4,2 rl0,6 dl41 kcal6,9 g2,6 g0,2 g0 g
Vaniljakastike hyla Valio 250g63 g    100 kcal3 g10 g5,6 g0 g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1 g    0,3 kcal0 g0,1 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
129 g    153 kcal12 g14 g5,8 g0,1 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    118 kcal9 g11 g4,5 g0,1 g
Liota liivatelehdet pehmeiksi kylmässä vedessä.

Vaahdota vaniljakastike.

Lisää joukkoon raha sekä van. sok, makeutusaine, sitruunamehu ja raastettu kuri (eli puolikkaasta sitruunasta) joukkoon.

Sulata liivatelehdet tilkassa kuumaa vettä.

ja sekoita ohuena nauhana muuhun seokseen.

Jaa annosmaljoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa pari tuntia.

Tarjoa seurana marjoja.