Sinappinen seiti-katkarapukastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Seiti pakaste 600 g    465 kcal105 g0 g4,2 g0 g
Katkaravut pakaste 180g (Rainbow), annos 180g180 g    180 kcal41 g0 g1,6 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 175 g1/2 kpl   32 kcal1 g4,4 g0,7 g1,2 g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5 g    8,5 kcal0,4 g1,6 g0 g0 g
Kotisinappi, väkevä (Mausteaitta), annos 30g30 g    87 kcal2,7 g13 g2,9 g0 g
Mineraalisuola keskiarvo 7 g 1 tl0,4 rl0,1 dl0,1 kcal0 g0 g0 g0 g
Maustepippuri, annos 1g2.5 g    0,1 kcal0 g0 g0 g0 g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g45 g    12 kcal0,6 g2,2 g0,1 g0,8 g
Ruohosipuli, tuore14 g  2 rl0,4 dl3,8 kcal0,2 g0,5 g0,1 g0,2 g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)47 g    40 kcal0,5 g1,6 g3,3 g0 g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g10 g    22 kcal1,7 g1,7 g0,9 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
1115 g    850 kcal154 g25 g14 g2,3 g
Ravintosisältö / annos159 g    121 kcal22 g3,5 g2 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    76 kcal14 g2,2 g1,2 g0,2 g
Öljyä pannu rypsiöljyllä, heitä pannulle seitikuutiot ja katkaravut.

Paista, kunnes sulavat ja lisää pippurit sekä suola.

Lisää vettä noin 1 - 1,5dl sekä yksi kalaliemikuutio.

Lisää pilkottu kesäkurpitsa, Kotisinappi, kevätsipuli ja ruohosipuli.

Anna kiehua.

Lisää lopuksi ruokakerma ja poista pannu levyltä juuri kun kerma lähtee kiehumaan.

Anna hautua hetken aikaa kansi päällä.

Hyvää esim porkkana-perunamuusin kera!