Mansikka-valkosuklaakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Margariini, Pirkka65 g    468 kcal0,7 g0,7 g52 g0 g
Liivatelehti, gelatiini3 g    11 kcal2,6 g0 g0 g0 g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g125 g    80 kcal14 g5 g0,3 g0 g
Tomusokeri 1dl=60g15 g    60 kcal0 g15 g0 g0 g
Mansikka 250 g  25 rl5 dl116 kcal1,3 g21 g0,5 g4,8 g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g120 g    482 kcal10 g73 g20 g4,4 g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g100 g    210 kcal3 g5 g20 g0 g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g50 g    264 kcal4,6 g30 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
728 g    1691 kcal36 g150 g107 g9 g
Ravintosisältö / annos73 g    170 kcal3,6 g15 g11 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    232 kcal4,9 g21 g15 g1,3 g
Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.