Pizza ala karppi D

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g21 g    12 kcal1,3 g0,6 g0,4 g21 g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 100 g 20 tl6,7 rl1 dl63 kcal3 g4,8 g3,5 g0 g
Oliiviöljy 30 g 6 tl2,1 rl1/3 dl265 kcal0 g0 g30 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Suola, annos 3g1.5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Keittokinkku (Huhtahyvät)40 g    40 kcal6,4 g0,4 g1,2 g0 g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)100 g    80 kcal2,1 g13 g1,6 g3,7 g
Ketsuppi, Pirkka30 g 6 tl1,7 rl1/4 dl32 kcal0,3 g7,5 g0 g0,4 g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)15 g    29 kcal0,1 g6,8 g0,1 g0,6 g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g50 g    165 kcal14 g0 g12 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
498 g    843 kcal41 g33 g60 g26 g
Ravintosisältö / annos498 g    844 kcal41 g33 g60 g26 g
Ravintosisältö / 100g100 g    169 kcal8,1 g6,7 g12 g5,2 g
Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .