Pekoni-koskenlaskija-munakas

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu300 g5 kpl   378 kcal33 g0,9 g27 g0 g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g70 g    189 kcal9 g0 g17 g0 g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g80 g    200 kcal15 g0 g18 g0 g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g10 g    90 kcal0 g0 g10 g0 g
Voi 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl36 kcal0,1 g0 g4,1 g0 g
Suola, annos 3g2 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
467 g    893 kcal57 g0,9 g76 g0 g
Ravintosisältö / annos234 g    448 kcal29 g0,5 g38 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    191 kcal12 g0,2 g16 g0 g
Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.