Kana-kasviskeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g1700 g    1275 kcal32 g272 g3,4 g17 g
Porkkana 200 g3,1 kpl   65 kcal1,2 g11 g0,4 g5,1 g
Sipuli 110 g2 kpl  1,2 dl33 kcal1,4 g5,3 g0,2 g1,9 g
Oliiviöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g800 g    1200 kcal133 g2,4 g72 g0 g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g250 g    88 kcal6,8 g12 g1,3 g0 g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g200 g    248 kcal6 g51 g1,2 g0 g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g30 g    18 kcal0,8 g1,5 g2,1 g0,2 g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g5 g    1,2 kcal0 g0,2 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
3309 g    3052 kcal181 g356 g95 g24 g
Ravintosisältö / annos3309 g    3052 kcal181 g356 g95 g24 g
Ravintosisältö / 100g100 g    92 kcal5,5 g11 g2,9 g0,7 g
Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.