Paras pestokastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Basilika, tuore 88 g  44 rl6,8 dl24 kcal2,7 g0,9 g0,7 g1,4 g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g97 g    385 kcal21 g0 g32 g0 g
Pinjansiemenet, Parrots80 g    496 kcal23 g10 g44 g3 g
Valkosipuli 13 g3,3 kpl   14 kcal1 g2,1 g0,1 g0,3 g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g109 g    981 kcal0 g0 g109 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
25 annosta
387 g    1900 kcal48 g13 g186 g4,7 g
Ravintosisältö / annos15 g    74 kcal1,9 g0,5 g7,2 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    491 kcal12 g3,5 g48 g1,2 g
Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.