Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g125 g    549 kcal4,6 g3,3 g58 g0 g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g1000 g    350 kcal25 g35 g5 g25 g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13 g    34 kcal1,3 g1,3 g2,6 g0,2 g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g125 g    73 kcal5 g6 g3,1 g0 g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g150 g    480 kcal35 g0 g35 g0 g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g180 g    126 kcal22 g4 g3,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1593 g    1611 kcal92 g50 g106 g25 g
Ravintosisältö / annos266 g    269 kcal15 g8,3 g18 g4,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    101 kcal5,8 g3,1 g6,6 g1,6 g
Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.