Mausteinen kana-tofusalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 200 g    214 kcal46 g0 g3 g0 g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g77 g    7,7 kcal0,8 g0,8 g0,2 g0,8 g
Tomaatti 192 g1,5 kpl   44 kcal1,1 g6,6 g0,6 g2,7 g
Tofu, aito, marinoitu145 g    210 kcal24 g2,2 g12 g3,6 g
Basilika, tuore39 g    15 kcal1,2 g1,9 g0,3 g1,5 g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g20 g    38 kcal0 g9 g0 g0 g
Oliiviöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
687 g    653 kcal73 g21 g30 g8,6 g
Ravintosisältö / annos343 g    326 kcal37 g10 g15 g4,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    95 kcal11 g3 g4,4 g1,3 g
1 ruukkusalaatti
2 kananrintaa
2 tomaattia
150 g marinoitua tai savustettua tofua
tuoretta basilikaa
2 rkl sweetchilikastiketta
1 rkl oliiviöljyä
ripaus sitruunanmehua, vettä
yrttimausteseosta (herbamare spicy tmv.)
(suolaa)

Käytä luomua jos mahdollista!

1. Valmista kastike makeasta chilikastikkeesta, oliiviöljystä ja sitruunasta, lisää mausteet ja hieman vettä, sekä lopuksi hienonnetut basilikanlehdet.

Laita kastike jääkaappiin maustumaan hetkeksi
2. Kuutioi ja paista tofu
3. "Revi" salaatti suht' isoiksi ja näyttäviksi lehdiksi.

Voit asetella lehdet laakealle astialle pediksi.

Jos lisäät suolaa voit tehdä sen tässä vaiheessa, ruususuola antaa hyvän säväyksen.

4. Kuori ja viipaloi kana
5. Viipaloi tomaatit
Asettele tomaatit ja kanat lomittain salaattipedille, ripottele kastiketta päälle, lopuksi lisää tofukuutiot, voit koristella annoksen basilikan lehdillä!