Mustikka-mansikka-rahkapiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl725 kcal1,2 g0,4 g81 g0 g
Sokeri 75 g25 kpl19 tl6,3 rl0,9 dl304 kcal0 g75 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton54 g    77 kcal6,5 g0 g5,4 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 125 g  13 rl1,9 dl429 kcal13 g88 g1,5 g4,4 g
Leivinjauhe 4 g 0,8 tl0,3 rl 7 kcal0,2 g1,5 g0 g0 g
Maitojuoma,laktoositon97 g    38 kcal3,2 g3 g1,5 g0 g
Maitorahka maustamaton (Arla keittö), annos 250g251 g    151 kcal28 g10 g0,5 g0 g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g54 g    77 kcal6,8 g0,2 g5,6 g0 g
Sokeri 87 g29 kpl22 tl7,3 rl1 dl353 kcal0 g87 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4 g    16 kcal0 g4 g0 g0 g
Mustikka metsä- 132 g  11 rl2,2 dl58 kcal0,7 g8,4 g0,8 g4,4 g
Mansikka 115 g  12 rl2,3 dl54 kcal0,6 g10 g0,2 g2,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1098 g    2289 kcal60 g287 g97 g11 g
Ravintosisältö / annos1098 g    2289 kcal60 g287 g97 g11 g
Ravintosisältö / 100g100 g    208 kcal5,4 g26 g8,8 g1 g
Ohje koko piirakalle..

Annos 1098

Sekoita vispilällä muna, sokeri ja sula rasva.

Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos sekaan.

Laita jääkaappiin pariksi minuutiksi (helpompi käsitellä).

Sekoita täytteen aineet tasaiseksi, ei marjoja.

Painele pohja voideltuun vuokaan (24cm) vehnäjauhoja apuna käyttäen.

Laita mustikat ja mansikat pohjalle ja kaada täyteseos päälle.

Uunissa 200 astetta, keskitasolla n. 40 min.