Tonnikalapasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl13 g    117 kcal0 g0 g13 g0 g
Tonnikala vedessä 300 g  30 rl5,5 dl313 kcal67 g0 g4,5 g0 g
Sipuli kuivattu 15 g 5 tl1,7 rl 41 kcal1,6 g5,3 g0,2 g5,3 g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g40 g    100 kcal4,8 g20 g0,2 g0,2 g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml300 g    450 kcal6 g7,5 g45 g0 g
Herneet (Apetit)200 g    106 kcal11 g11 g1,8 g0 g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g200 g    248 kcal6 g51 g1,2 g0 g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g480 g    503 kcal25 g95 g2,9 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1548 g    1878 kcal122 g189 g69 g5,5 g
Ravintosisältö / annos387 g    469 kcal30 g47 g17 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    121 kcal7,9 g12 g4,4 g0,4 g
Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.