Lämmin täysjyväpastapannu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli 130 g2,4 kpl  1,4 dl39 kcal1,6 g6,2 g0,3 g2,2 g
Valkosipuli 5 g1,3 kpl   5,4 kcal0,4 g0,8 g0 g0,1 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha479 g    795 kcal91 g0 g48 g0 g
Herne-maissi-paprika apetit 200g200 g   3,3 dl150 kcal8,2 g25 g1,6 g0 g
Porkkana 80 g1,2 kpl   26 kcal0,5 g4,4 g0,2 g2 g
Tomaatti 100 g0,8 kpl   23 kcal0,6 g3,5 g0,3 g1,4 g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g10 g    9 kcal0,3 g0,4 g0,7 g0,1 g
Oliiviöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g500 g    1650 kcal80 g310 g10 g30 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1518 g    2822 kcal183 g350 g75 g36 g
Ravintosisältö / annos1518 g    2822 kcal183 g350 g75 g36 g
Ravintosisältö / 100g100 g    186 kcal12 g23 g4,9 g2,4 g
Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!