Täytetyt kesäkurpitsat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)180 g3,3 kpl  2 dl49 kcal2,3 g8,6 g0,4 g3,1 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14 g3,5 kpl   15 kcal1,1 g2,3 g0,1 g0,3 g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g400 g    560 kcal76 g0 g28 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 1350 g3,9 kpl   244 kcal7,6 g34 g5,4 g10 g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g200 g    220 kcal23 g10 g9 g1 g
Juusto, Arla Kadett 5%100 g    190 kcal34 g1,5 g5 g0 g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 14 g  1 rl0,2 dl102 kcal0 g0 g12 g0 g
Paprikajauhe 6 g 3 tl1 rl 19 kcal0,9 g1,1 g0,8 g2,2 g
Mustapippuri 6 g 3 tl0,9 rl 17 kcal0,7 g2,3 g0,2 g1,6 g
Suola, annos 3g6 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Purjosipuli 100 g1/2 kpl   23 kcal1,8 g2,4 g0,2 g2,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2376 g    1438 kcal147 g62 g61 g20 g
Ravintosisältö / annos238 g    144 kcal15 g6,2 g6,1 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    61 kcal6,2 g2,6 g2,6 g0,8 g
2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C