Mustikkapannari

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen700 g 140 tl47 rl7 dl231 kcal23 g34 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 325 g  33 rl5 dl1115 kcal33 g228 g3,9 g11 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5 g    16 kcal0,6 g3 g0,4 g1,4 g
Vanilliinisokeri, teelusikka5 g    20 kcal0 g5 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Mustikka metsä- 300 g  25 rl5 dl132 kcal1,5 g19 g1,8 g10 g
Hermesetas -neste10 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Flora ruoka kevyt & paksu50 g    30 kcal0,5 g2,3 g2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
1568 g    1788 kcal80 g294 g25 g23 g
Ravintosisältö / annos98 g    112 kcal5 g18 g1,6 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    114 kcal5,1 g19 g1,6 g1,4 g
Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.