Jauheliha-risottovuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g400 g    680 kcal80 g0 g40 g0 g
Mineraalisuola keskiarvo 1.8 g 0,3 tl0,1 rl 0 kcal0 g0 g0 g0 g
Maustepippuri, annos 1g5 g    0,2 kcal0 g0 g0,1 g0 g
Jauhelihamauste, annos 15g10 g    0,3 kcal0 g0,1 g0,1 g0 g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g60 g    16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g500 g    400 kcal7,5 g34 g25 g0 g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10 g    26 kcal1,3 g1,2 g1,8 g0 g
Parmesaani (Joku), annos 30g28 g    108 kcal6,7 g0 g9 g0 g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g132 g    360 kcal26 g1,3 g29 g0 g
Parsakaali, keitetty, suolaton 200 g4 kpl  3,6 dl70 kcal9 g3,9 g0,6 g5 g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)90 g    648 kcal0 g0 g72 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 600 g 120 tl40 rl6 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g300 g    1026 kcal21 g234 g1,2 g3,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2337 g    3335 kcal153 g277 g179 g10 g
Ravintosisältö / annos292 g    417 kcal19 g35 g22 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    143 kcal6,5 g12 g7,7 g0,4 g
Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...