Kana-nuudelikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee550 g    539 kcal121 g0 g5,5 g0 g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl27 g    243 kcal0 g0 g27 g0 g
Sipuli (kuorittu)115 g2,1 kpl  1,3 dl31 kcal1,5 g5,5 g0,2 g2 g
Porkkana 850 g13 kpl   278 kcal5,3 g47 g1,7 g22 g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy150 g    480 kcal19 g95 g3 g12 g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas160 g    448 kcal30 g0 g35 g0 g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10 g    26 kcal1,3 g1,2 g1,8 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 1500 g 300 tl100 rl15 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g0.1 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
3362 g    2045 kcal178 g149 g74 g36 g
Ravintosisältö / annos420 g    255 kcal22 g19 g9 g4,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    61 kcal5,3 g4,4 g2,2 g1,1 g
Kuori ja siivuta porkkanat valmiiksi.

Kuori ja hienonna sipulit valmiiksi.

Paista broilerinfileet oliiviöljyssä molemmin puolin.

Paistamisen loppuvaiheessa lisää 1 tl suolaa.

Nosta broilerinfileet leikkuulaudalle jäähtymään.

Kuullota sipuli broilerista jääneessä öljyssä.

Lisää porkkanat ja paistele hetki.

Lisää vesi (kiehauta se ensin vedenkeittimessä jos haluat säästää aikaa) ja mausteet.

Keitossa oli myös 1 rkl lipstikkaa, jota ei löytynyt ainesosaluettelosta.

Keitä kunnes porkkanat ovat miltei kypsiä.

Lisää nuudeli (halkaise levyt puoliksi ja taas puoliksi ennen keittämistä - helpottaa keiton syömistä) ja keitä kunnes porkkanat ja nuudelit ovat kypsiä.

Samalla suikaloi broilerinfileet.

Laita levy pienemmälle, lisää kuutioiksi leikattu sulatejuusto ja sekoita niin, että juusto sulaa keittoon.

Lisää keittoon vielä suikaloitu broileri ja tarjoa.