Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 700 g2 kpl   126 kcal3,9 g18 g2,8 g4,9 g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g430 g    710 kcal86 g0 g43 g0 g
Voi 12 g 2,4 tl0,9 rl0,1 dl87 kcal0,1 g0 g10 g0 g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)200 g    700 kcal32 g128 g5,2 g12 g
Sipuli (kuorittu)65 g1,2 kpl  0,7 dl18 kcal0,8 g3,1 g0,1 g1,1 g
Valkosipuli 20 g5 kpl   22 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Chili paprika punainen15 g    6 kcal0,3 g1,3 g0 g0 g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g170 g    187 kcal14 g24 g1,7 g14 g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g130 g    325 kcal25 g0 g29 g0 g
Korppujauho 15 g  2,1 rl0,3 dl55 kcal1,6 g11 g0,2 g0,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1757 g    2235 kcal165 g188 g92 g33 g
Ravintosisältö / annos439 g    558 kcal41 g47 g23 g8,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    127 kcal9 g11 g5,2 g1,9 g
Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.