Rakuunaparmesaaniporkkanat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g500 g7,7 kpl   140 kcal3 g30 g1 g13 g
Oliiviöljy 5.5 g 1,1 tl0,4 rl0,1 dl49 kcal0 g0 g5,5 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Suola, annos 3g0.4 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Parmissimo - parmesanraaste75 g    294 kcal25 g0 g21 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
583 g    488 kcal28 g31 g28 g13 g
Ravintosisältö / annos58 g    49 kcal2,8 g3 g2,8 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    84 kcal4,8 g5,2 g4,8 g2,2 g
Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.