Homejuustopulla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen250 g 50 tl17 rl2,5 dl83 kcal8,3 g12 g0 g0 g
Hiiva, 50g25 g    15 kcal3,3 g0,3 g0,1 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Voi 30 g 6 tl2,1 rl0,3 dl218 kcal0,4 g0,1 g24 g0 g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 385 g  43 rl7 dl1210 kcal41 g229 g8,5 g21 g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g150 g    510 kcal30 g0 g44 g0 g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 200 g  13 rl2 dl346 kcal15 g4,6 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
18 annosta
1045 g    2382 kcal98 g246 g107 g21 g
Ravintosisältö / annos58 g    132 kcal5,4 g14 g5,9 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    228 kcal9 g24 g10 g2 g
Taikina:

2,5 dl maitoa tai vettä
25 g hiivaa
0,5 tl suolaa
30 g voita
6-8 dl sämpyläjauhoja

Täyte:

150 g sinihomejuustoa
200 g kevyttuorejuustoa

Liota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen tai sekoita kuivahiiva jauhoihin.

Lisää suola, osa jauhoista ja sulatettu voi (ja vähintään 42-asteinen neste, jos käytät kuivahiivaa).

Alusta taikinaan loput jauhot.

Kohota taikinaa 30–40 minuuttia.

Tee kohoamisen aikana täyte eli sekoita sinihomejuusto tuorejuuston joukkoon.

Kauli puolet taikinasta levyksi.

Levitä puolet homejuustoseoksesta päälle.

Kääri levy rullalle ja paloittele 18 osaan.

Pane kiekot leikkauspinta ylöspäin muffinipellille tai paperivuokiin.

Leivo lopputaikina samoin.

Paista 225-asteisessa uunissa noin 15–20 minuuttia.