Pulla-mustikkapiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta450 g  45 rl6,9 dl1620 kcal59 g315 g10 g16 g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10 g    31 kcal1,1 g6 g0,7 g2,8 g
Margariini, 60%, Rainbow100 g    550 kcal0,9 g0,9 g60 g0 g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 250 g 50 tl17 rl2,5 dl114 kcal7,5 g12 g3,8 g0 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g11 g0,2 kpl   0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustikka metsä- 500 g  42 rl8,3 dl220 kcal2,5 g32 g3 g17 g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 20 g  2 rl1/3 dl67 kcal0 g16 g0 g0,3 g
Sokeri 43 g14 kpl11 tl3,5 rl1/2 dl173 kcal0 g43 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
20 annosta
1474 g    3120 kcal71 g510 g77 g35 g
Ravintosisältö / annos74 g    157 kcal3,5 g26 g3,9 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    212 kcal4,8 g35 g5,2 g2,4 g
Sekoita jauhot ja kardemumma.

Lisää niihin juokseva margariini.

Lämmitä maito, lisää suola, sokeri ja hiiva ja kaada jauhoinin.

Vatkaa.

Kauli uunipellille.

Anna nousta 45min.

Pyörittele mustikat sokerissa ja perunajauhoissa.

Levitä pohjan päälle.

(Voitele halutessasi munalla reunat)
Paista 15-20 min. 200 asteessa.