Paistettu pinaatti sipulilla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)30 g0,6 kpl  1/3 dl8,1 kcal0,4 g1,4 g0,1 g0,5 g
Rypsiöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 10 g   0,2 dl23 kcal1,4 g0,2 g1,8 g0 g
Valkosipuli 4 g1 kpl   4,3 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Pinaatti 170 g85 kpl  3,4 dl23 kcal2,8 g0,7 g0,5 g2,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
224 g    146 kcal4,9 g3 g12 g2,8 g
Ravintosisältö / annos224 g    146 kcal4,9 g3 g12 g2,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    65 kcal2,2 g1,3 g5,5 g1,3 g
Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.