Bataatti-vuohenjuustokeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 600 g4,6 kpl   486 kcal9 g101 g0,3 g18 g
Vesi1300 g 260 tl87 rl13 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g10 g    12 kcal0,3 g0,6 g0,9 g0,2 g
Vuohenjuusto Sainte Maure50 g    150 kcal8,5 g0 g13 g0 g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)90 g    27 kcal0,9 g5,4 g0,2 g0,9 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Kesäkurpitsa zucchini 200 g0,6 kpl   36 kcal1,1 g5 g0,8 g1,4 g
Ruokaöljy keskiarvo 28 g 5,6 tl2 rl0,3 dl247 kcal0 g0 g28 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
2378 g    985 kcal22 g117 g43 g22 g
Ravintosisältö / annos2378 g    985 kcal22 g117 g43 g22 g
Ravintosisältö / 100g100 g    41 kcal0,9 g4,9 g1,8 g0,9 g
Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.