Katjan kanttarellipiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g380 g    1311 kcal30 g148 g64 g7,6 g
Kanttarelli, tuore, annos 100g200 g    48 kcal3,6 g6 g1 g3,8 g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus50 g    175 kcal7 g0,3 g16 g0 g
Oivariini vähärasvainen5 g    28 kcal0,1 g0,1 g3 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200 g 40 tl13 rl2 dl660 kcal4 g6 g70 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu110 g1,8 kpl   139 kcal12 g0,3 g10 g0 g
Pizzajuustoraaste, annos 100g50 g    175 kcal3,5 g10 g14 g0 g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g100 g    150 kcal16 g1 g9 g0 g
Purjosipuli 45 g0,2 kpl   10 kcal0,8 g1,1 g0,1 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1140 g    2695 kcal77 g173 g187 g12 g
Ravintosisältö / annos114 g    270 kcal7,7 g17 g19 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    236 kcal6,7 g15 g16 g1,1 g
Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,