Valkosipulikermaperunat & fetaiset kanafileet

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkosipuliperunat (Oolannin), annos 400g400 g    360 kcal8 g80 g0,4 g0 g
Maustepippuri, annos 1g1.3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)15 g    108 kcal0 g0 g12 g0 g
Broilerifilee, marinoimaton430 g    460 kcal99 g0 g6,5 g0 g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)400 g    240 kcal4 g18 g16 g2,4 g
Arla Apetina Feta 3%88 g    97 kcal16 g1,8 g2,6 g0 g
Ruohosipuli, tuore21 g  3 rl0,5 dl5,7 kcal0,3 g0,8 g0,1 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1355 g    1271 kcal127 g101 g38 g2,6 g
Ravintosisältö / annos226 g    212 kcal21 g17 g6,3 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    94 kcal9 g7,4 g2,8 g0,2 g
Kumoa valkosipuperunat öljyttyyn vuokaan.

Laita päälle kanafileet.

Mausta pippurilla ja ruohosipulilla.

Levitä fetamurua pinnalle.

Kaada ruokakerma päälle.

Paista 225 asteessa noin kolmevarttia.

Ah niin nopeaa ja helppoa...