Broilerigratiini (karppi)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali 500 g0,8 kpl  13 dl120 kcal9 g11 g1,5 g12 g
Parsakaali brokkoli 500 g1,4 kpl   175 kcal23 g10 g1,5 g13 g
Broilerisuikale, keskiarvo 400 g   4 dl487 kcal85 g0 g16 g0 g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%150 g    195 kcal4,5 g3 g20 g0,2 g
Ruokakerma Valio 5%200 g    120 kcal2,4 g5,6 g10 g0 g
Oliiviöljy 24 g 4,8 tl1,7 rl0,3 dl212 kcal0 g0 g24 g0 g
Juustoraaste Arla Magre 17%150 g    420 kcal44 g3,8 g26 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1924 g    1730 kcal168 g33 g98 g24 g
Ravintosisältö / annos321 g    289 kcal28 g5,5 g16 g4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    90 kcal8,7 g1,7 g5,1 g1,3 g
Kiehauta pilkotutu kaalit, ruskista broilerisuikaleet ja masuta cyrrylla, suolalla ja garam masalalla.

Laita Broilerit ja kaalit uunivuokaan kerroksittain.

Sekoita juusto ja kerma ja lisää ne.
Paista 200 asteessa 30 min ja sitten ripottele juustoraaste ja ruskista unissa n. 15 min kunnes juusto ruskistuu.