Jauhelihapurjomaissipiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima38 g    146 kcal11 g0 g11 g0 g
Pirkka voitaikina (500 g)125 g    444 kcal8,3 g41 g28 g2,4 g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton20 g    36 kcal0,9 g1,1 g3 g0,8 g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g50 g    62 kcal1,5 g13 g0,1 g0 g
Purjosipuli75 g0,4 kpl   14 kcal1,4 g1,8 g0,2 g1,6 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100 g    166 kcal19 g0 g10 g0 g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)15 g    20 kcal1,6 g0,1 g1,5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
422 g    889 kcal44 g57 g54 g4,8 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    211 kcal10 g14 g13 g1,1 g
Levitä voitaikina vuoan pohjalle ja päällystä se maustamattomalla tuorejuustolla (levyn kaulitseminen voipaperille toimii hyvin, tällöin tuorejuuston levittäminenkin onnistuu helposti eikä tarvitse turhaan tiskata vuokaa).

Ruskista jauheliha ja silppua purjosipuli ja laita ne kerroksittain vuokaan.

Levitä päälle vielä jäiset maissit ja kuorruta koko komeus juustoraaste-kananmuna -massalla.

Paistele 180 asteessa 35 minuuttia.

Hyvää ja taatusti epäterveellistä!

Resepti courtesy of Reseptipankki.