Parmesaani-kana fetalla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton400 g    428 kcal92 g0 g6 g0 g
Fetajuusto arla 8% (100g)200 g    300 kcal32 g8 g16 g0 g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)30 g    216 kcal0 g0 g24 g0 g
Parmesaani (Joku), annos 30g44 g    169 kcal11 g0 g15 g0 g
Maustepippuri, annos 1g5 g    0,2 kcal0 g0 g0,1 g0 g
Ruohosipuli 21 g  3 rl0,5 dl4,7 kcal0,3 g0,4 g0,1 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
700 g    1118 kcal135 g8,4 g61 g0,5 g
Ravintosisältö / annos140 g    224 kcal27 g1,7 g12 g0,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    160 kcal19 g1,2 g8,7 g0,1 g
Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...