Suolainen kakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g220 g    682 kcal5,5 g165 g1,1 g17 g
Leivinjauhe 15 g 3 tl1 rl 26 kcal0,8 g5,7 g0 g0,1 g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g140 g    420 kcal29 g1,4 g29 g0 g
Pistaasipähkinä, Parrots80 g    520 kcal17 g13 g45 g10 g
Viikuna, pehmeä , kuivattu100 g    260 kcal3 g55 g2 g9 g
Kananmuna 50g(kpl)400 g    504 kcal44 g1,2 g36 g0 g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g150 g    1350 kcal0 g0 g150 g0 g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)90 g    113 kcal3 g3,3 g9 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
20 annosta
1200 g    3875 kcal103 g245 g273 g36 g
Ravintosisältö / annos60 g    194 kcal5,1 g12 g14 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    323 kcal8,6 g20 g23 g3 g
Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.