Pannukakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1000 g 200 tl67 rl10 dl330 kcal33 g49 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 400 g  40 rl6,2 dl1373 kcal41 g280 g4,8 g14 g
Rypsiöljy 86 g 17 tl6,1 rl1 dl761 kcal0 g0 g86 g0 g
Kananmuna kuoreton 170 g3,1 kpl   243 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Sokeri 50 g17 kpl13 tl4,2 rl0,6 dl203 kcal0 g50 g0 g0 g
Suola, annos 3g2 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
24 annosta
1708 g    2909 kcal95 g380 g108 g14 g
Ravintosisältö / annos71 g    121 kcal4 g16 g4,5 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    170 kcal5,6 g22 g6,3 g0,8 g
Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.